torstai 30. toukokuuta 2013

Toimintailtapäivä Kuninkaankartanossa 22.5.2013


 
Kuninkaankartanossa kokoonnuttiin toiminnallisen iltapäivän merkeissä. Mukana oli tehostetun palveluasumisen asukkaita ja kotihoidon asiakkaita hoitajineen, eläkeläisiä, omaishoitajia hoidettavineen, järjestöjen edustajia, koululaisia sekä läheisiä. Väkeä oli saapunut salintäydeltä ja innostus / odotus näkyi monilla kasvoilla.

 Gramofonilla soitettiin savikiekkoja ja vanhat tutut laulut toivat monenlaisia muistoja mieliimme.


 
Pelailtiin pelejä, testailtiin muistia, myytiin ja ostettiin arpoja ja tavattiin ystäviä. Myös sairaanhoitajan vastaanotolla pääsi käymään, mieltä askarruttavissa asioissa.


 


PARRU- olympialaiset kruunasivat päivän. Olympialaiset avattiin olympiatulen sytyttämisellä ja olympialippu kannettiin paikalle.


Hartolan Parru-olympialaisten olympialippu
Tämän jälkeen joukkueet esittäytyivät. Kisan alkaessa kannustushuudot raikuvat ilmassa kun seitsemän joukkuetta otti mittaa toisistaan. Lajit vaativat ketteryyttä, lihasvoimaa, tarkkuutta, muistia ja koordinaatiokykyä ja niitähän löytyi. Nuorimmat osanottajat olivat viidesluokkalaisia, vanhimmat jo päälle 70.


Omaa vuoroa odottelessa


Täyttä vauhtia eteenpäin


Tässä sitä mennään 


Kovaa kannustusta

   
 
Ketterästi pujotellen 
Vauhtia riittää


Mitalit ja kunniakirjat jaettiin aplodien raikuessa ja tällä kertaa kirkkain mitali meni Kuninkaankartanon joukkueelle ja seuraavat palkintosijat viidesluokkalaisille. Sovittiin, että tämä vuosittainen perinne olympialaisista jatkuu. Joukkueet kommentoivat harjoittelemisen olevan vaikeaa lajien vaihtuessa, mutta lupasivat tulla uudestaan.Kuninkaankartanon voittaja joukkue


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti